Alla inlägg den 27 juli 2010

Av Anna - 27 juli 2010 12:58

Alltså helt otroligt.. ja blir mer å mer kär i den där hästen för varje dag ja träffar henne å ändå ha ja inte kunnat rida henne än då ja fortf inte kunnat rida henne då sakerna ja beställt inte kommit!

Så himla lugn å snäll dam som följer mej vart ja än går i hagen å kommer fram å myser =)

Va dit igår för Christians mor ville kika på henne, men då kom bara Freya å Picard upp.. tänkte att Turbo kommer väl snart hon med men icke..

Hjärtat började hamra som fan, ligger hon död i hagen nån stans nu?!

Så ja gick å sökte å ropade men ingen Turbo såg ja till.. till slut kom Freya i full galopp å gnäggade å då sprang Turbo upp å mötte henne å svarade!

Dom kommer verkligen bra överens dom två å e så mysiga tillsammans =)


Nu börjar de närma sej saluhästvisningen oxå.. nervöst ja!

Hur ska ja kunna släppa henne helt å veta att hon få de bra på sitt nya hem?!

Tankarna maler.. men men finns inte så mkt ja kan göra åt de iaf, har som inget val då jag inte kan rida henne =(

Känner mej fortf dum ibland för att ja köpte en annan häst så fort, men jag vill ju verkligen rida å trodde ju verkligen inte att ja skulle kunna göra de igen utan att få ont! Å så hittade Lina en riktig soffa åt mej som de gick jättebra att rida.. å en sådan häst få man nog bara chans att äga en på miljonen, iaf om man e en me halvtaski ekonomi som jag å som inte vill ta ett lån!

Men jag håller tummarna på att jag hittar ett bra hem åt Nikki å att de finns nån som är intr av henne, hon e ju trots allt en underbart mysig å rolig häst att rida!


Annars då.. vaknade upp i morse å kände att de pirrar i läppen.. helvete oxå.. munsår va de ja.. =/ Inte haft de på jättelänge nu, minns när ja fick de på wången å hela överläppen svall upp så ja kunde varken äta lr prata å såg ut som en jävla näbbmus! Vill inte ha de så igen nej.. så va ner på apoteket å köpte munsårsplåster.. hoppas hoppas de funkar!

Å idag så bokade ja å Christian biljetter till storsjöyran!

Syster å hennes karl ska ju åka å tyckte vi sku hänga på men ha velat fram å åter för vi tyckte inte de va nå bra band förutom torsda typ..

Men så bokade vi ida lite sådär i sista minuten känns de som så nu ska vi bara fixa ett tält å alla möjliga grejor :P

Kan nog bli skoj, hoppas de inte spöregna hela tiden bara!


För mej de va nå mer ja tänkte skriva oxå men de försvann mens ja va ner på stan!

Ovido - Quiz & Flashcards