Alla inlägg under augusti 2010

Av Anna - 2 augusti 2010 12:17

So.. vart en liten impuls tripp till Östersund å storsjöyran!

Funderat fram å tebax nå veckor men njaa.. men så pang så fick vi för oss i tisdas att vi hakar på Syster å Alex å Dennis dit iaf =)

Så lite akut å fixa tält å grejer men så på torsda morgon bar de iväg =)

Vart en snabbsväng på systeme å Dollar för att inhandla lite nödvändigheter sen bare iväg ti Dynäs för att lämna Ziva hos Mor å Far å säga hej då till dem =)

Å så en liten roadtrip mot Östersund =) Matstopp i hammarstrand ha ja för mej de va där vi tankade med lite kebab å pizza =)


Väl framme när vi väl hittat rätt :P så vare bara å försöka hitta nån parkering å sen börja bära, man fick som inte köra in på campingområdet för att lasta ur allt ur bilen så de vart några vändor med packning men till slut så hade vi hittat en jättemysig plats tyckte vi.. suck.. precis när vi fått upp tälten kommer en vakt å skrattar lite smått åt oss å säger att vet ni vars ni har parkerat era tält eg?

Mitt i naturtoan! Å de fick vi mkt snart erfara.. va typ tre små skogsdungar runt om våra tält dit folk gick för att pissa å spy titt som tätt.. Men vafan vi orkade inte flytta alla tälten igen så..

Vart dock en rätt tidig kväll för mej iaf, vart lite lite lulli å mkt mkt trött så ja orkade bara se Sparzanza.. sen vare nå timmar tills nästa band spelade som vi ville se men ja orkade inte va vaken å vänta på de!

Sov inte som en stock dock.. svårt när folk festar för fulla muggar hela natten, står å slår med en gren över taket på tältet å skriker att vi bor i Pettsons tält!

Vårat tält va ett gammaldags grönt tält å antagligen hade Pettson i Pettson å Findus ett sådant oxå! Suck!
Vaknade upp på morgonkvisten å sticker ut huvudet å det stinker piss å spya där.. mysigt värre så vi beslutar oss för att flytta bortöver en bit där de e mindre skogsdungar å mindre fulla fjortisar runt om en!

Mkt bättre plats hitta vi å så småningom trevliga grannar oxå =)


Övrigt så bestod fredagen av pissväder.. regn regn å åter regn..

Dagen spenderade vi i stan å strosade runt bland lite affärer å åt mat å gick på en vanlig fräsch toalett!

Toaletterna, de få dom hade på campingområdet va ju allt annat än fräscha, bajamajorna inne på tivoliområdet å de va bra mkt bättre!

Bluäsch!


Dock hittade vi en trevlig litet litet stånd med lite roliga saker :P

En mini mini porrbutik! Handlade två småa goa grejer som vi testade i tältet senare den natten :P

Å sov gott fick vi göra oxå lugnt å skönt å de stank inte piss där heller!

Ovido - Quiz & Flashcards